Thursday, 5 May 2011

yeah ! aku da bebas :)

assalamualaikum ! hai hai :D
lama kod ta jenguk blog aku nih . mnyak story mao tempek kt sini . he


28042011 - excden ;(
perhh . mmg excden plg teruk aku rasa . ta pena kod teruk cmnih . *pdhal baru dua kly excden . HAHA
tpy mmg besh kalo excden . sbb mama jaga aku dengan baek . ;) yg besh nye , dalam sked sked sempat lgy kua nengok wayang wif kaka ocha tersayang . HAHA ! teruk kan ? tpy agak malu sebab jalan cm apa lgy . he . blek blek baru na gedix ngadu sked . masa kua ta engat apa . he
tpy kua nan kaka ocha memang terbaekkk  ! <3


04052011 - hary pling malang ;(
trikh uh mmg menyaked kan haty . da larh kena fitnah nan babekk uh . den ptos pulakk nan fiq ;(
uh larhh ! laen kly kalo ckp jangan ikod emosi . tpy mnde da na jdy . da lepas da bpe hary yg lalu . he . ta moley ptah blek pon . kan ? sumpah aku nga sdey nih . ta tipu . aku da pujuk dia . but uh keputusan dia . na buad cmne kan ? kena larhh time . lepas nih na buad cara baru . na bukak buku baru . namo da chenta cintan nih . sked kepala jewp . even stil rasa kecewa lgy . 


p/s : uh jewp larh aku tempek dulu . act mnyak lgy ouh . nty cekk tempek lgy . ehe . nga sdey . otak tidak berfungsi sekarang . maaf . act title uh na bgtao yang aku da putus :)
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Thursday, 14 April 2011

rinduuuuu ;(

assalamualaikum ! hai hai :D
lama ta update kan . he . kebizian sedikit larhh sayang sayang ku sekalian <3
hary nih na merepekrepek sekejap . HAHA
hary nih IM nan dia . *senyum gedix
rindu dia . rindu suara dia , rindu cara dia text , rindu bila dia jaga aku , rindu gelak gelak nan dia , rindu na gdo nan dia , rindu na sked kan aty dia *jaat kan ? n rindu semua ada kt dia ! mnyak persamaan aku nan dia . HAHA . pling besh masa raya . apa aku buad msty dia buad . apa aku mkn msty dia mkn jugakk . baju raya ! sumpah ta rancang . ble sent gmba . tgk sama . HAHA ! sweet kan ? tpy uh dulu . da jdy history da . masa ta moley patah balekk . but now aku da dpt yg lbey baek dary dia . even selalu gdo , kan b kan ? na buad cmne ? i yg selalu cary psal . kan b ? HAHA
tpy kebelakangan nih asyek gdo jewp nan fiq . aku pon tatao npe . aku sayang dia . tpy kalo hary hary cmnih moley kewp bertahan ? sumpah tkod hilang dia . tpy aku keliru . sumpah keliru .
muhammad afiq durrani , plish percaya i . apa yg kua kt mulut i . apa yg i ckp kt u . sume betul . sked pon i ta de niat na tipu u ke apa . sumpah btol ! iloveyou *hughug



p/s : muncet , kita stil kawan kan ? kan ? jgn lupa i tao nekk ?
muhammad afiq durrani , i ta kan berhenty sayang u wlw pon apa pon yg akan terjadi . iloveyou <3


Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Monday, 4 April 2011

hari ini hari terbaekk ;)

assalamualaikum ! hai hai !
today aku na post psal abg angkat aku yg terlalu denga ckp aku . sesungguh nya dia mmg terbaekk . sumpah ta tipu . korg ta knal ag dia . dia ta berani sntoh aku ouh . even time uh berdua dua an ke apa . kalo kua nan dia mmg besh . sume dia bayar . aku skola ag . ta de wet . HAHA . thanks abg .
hary nih aku kua nan dia lgy . besh besh . mula mula aku ta de mod . tatao kenapa ouh . lepak tasik jup . den dia bwak aku g uma dia . sbb uma dia ada kenduri . perhhh ! fmly dia mmg terbaekk ah ! spotink na mmpos . happening gyla ! aku yg melayan pon pening . dary mak , mkcek mkcek smpy ank buah dia sume lyn aku nan baek . sume ta na benty ckp . HAHA . sumpah besh gyla tdy . ta tipu punya ouh . mula mula fmly dia ingat aku nih awek dia . dia pon sama ! orang tanya dia meng iye kan jewp . bengang btol . 
tapy tape . jgn jdy btol suda . kan abg kan ?
act sblom nih dia ta pna bwak alekk pompan kt uma dia . aku orang pertama ouh . sbb uh fmly dia cm terkejut sked . HAHA . nseb baek fmly dia uke jewp . ehe .
aku kejap jewp kt uma dia . mleh na ddox lama lama . segan . HAHA .
tpy hary nih mmg terbaek ah ! <3




p/s : muhammad afiq durrani . u jgn wsw uke . even i kua nan dia i tetap ingat u . i ta llbey pon nan dia . sayang u sorang jewp . *hughug iloveyousofuckindamnmuch !
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Friday, 1 April 2011

01 / 04 / 2011

assalamualaikum ! hai hai ;)
hry nih na cte sked larhh psal smlm . smlm ta sempat na post sbb penad sanad . ehe
smlm kua nan mem mem yg telah setaon ta jumpa . HAHA . 
besh + tebaekk . aku ta ya kua wet lnsg . sume mereka yg support . HAHA .
smlm tengok wayang jewp . ta sempat na buad aktiviti yang mnyak . HAHA .  masa jeles nan kami . ;(
kami dtg awal doe . pkol 1 da smpy . pdhal wayang mula pkol 2.45 . jln sana sini . tanpa arah tuju . HAHA .
den da na masuk panggung kejadian memalu kan telah berlaku . HAHA . sumpah malu doe . aku na terjatuh den tercabul orang . HAHA ! *sory weh . t aku buad lgy . ngahahahha
teruk kan ? da msok pon gelak nih gedix ta na benty lgy . dush dush
but mmg besh gyla semalam . act mem yg ta jumpa staon uh sowg jewp . HAHA . aku jewp buad ramai . tpy mmg ramai pon . dia bwak mem mem dia . HAHA . yg aku cabul uh sala satu mem dia . da ah ta pna kenal . choii ! sumpah malu *blushing
tpy lpeh aku cabul dia , dia uke twos nan aku . sblom uh na ckp nan aku cm ada emas jewp lam mulut uh . snyom pon tamaw . grr . bengang jewp aku . 
tpy cte CUN! mmg terbaekk ah . tengok ah . sumpah besh . gelak smpy pecah perot ouh . mari lah kita serbu panggung yg berdekatan . HAHA . 
den lpak jup nan dorg . den blah . blek uh kena soal y blek lmbt . den aku yg bijak sana nih menjawab dgn jawapan yg terbaekk . HAHA .
*ta sempat nan snap snap ;(






p/s : untuk amirul , pokkey ! thanks belanja aku tgk wayang , popcorn , air coke *padahal share . haha
SAYANG hang . *kishkish
untuk adib , sory tercabul muntut hang , HAHA . nty aku buad lgy aw aw . 
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Wednesday, 30 March 2011

no title . HAHA

assalamualaikum ! hai hai ;)
hary nih byk gelakk ouh . suka suka . tpy nty msty ada yg buruk akan jdy . kan kan ? ;(
hary nih mcm biasa . bgon pgy pegi skola , blek skola un9 akan menjenguk blog aku nih . ehe
tpy bila pegi skola aku rasa cm na tumbuk jewp muka buda uh . grr . nmpk aku jewp selalu buad muka . kalo comel tape . grr .menyampah aku tengok .
errr . ha ! na tao ta psal 'buda buda' aku ? wink wink ;)
nama dia nor khan shah . klasik kan nama dia ? ehe . seorang yg caring + baek . but selalu na menang jewp . grr . HAHA . tpy aku tetap sayang dia . kenal dia dry bestie aku jugakk , umi . thanks umi , kalo ta aku ta kenal dia . he . selama aku kenal dia . dia jewp selalu berhabis kdt untuk aku . HAHA . aku ? aku kedekut . ngahahaha !
kami selalu wat supe saver ta kira masa . *i mean masa supe saver jewp larhh . HAHA
tpy pling besh 3g nan dia . he . dia ckp dia suka mata aku . *senyum gedix
tatao larhh apa yg ada kt mata aku nih . tpy lam masa yg sama , aku nan dia asyekk gdo jewp . kalo sehary ta gdo mmg ta sah . tpy dia yg selalu mengalah . aku ? aku ego . HAHA . kan AN kan ?
but uh sume da jdy kenangan . kami da ta moley jai cm dulu . cne pon aku ta pna benci + menyampah + menyesal nan dia




p/s : u , i mnx maf sebab ta pena buad u bhgia dulu . cne pon u tetap 'buda buda' , 'anje' , 'k***k' i . ehe
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Saturday, 26 March 2011

again ;)

assalamualaikum ! hai hai 
hari nih hari pling kelaka ouh . ta sangka dia kan text aku blek . add aku blekk . i noe dia nga susa skunk . but ptot kewp dia wt cm uh ? time susa baru cry aku blek . npe baru skunk ? da terkena baru na cry ?
cne pon aku stil sayang dia . even dia da mky aku cm cm untuk bekup pompan uh . aku tao dia skunk tersekad . tatao na plih yg mana . skunk baru dia rasa . entah ah . tatao na time dia blek ke ta . kalo time , pompan uh akan pujuk pujuk dan pujuk . dan dia pon cair . pas uh tinggal aku cm uh blekk . ptot kewp ? 
hmm . kalo ta time ase serba sala lakk . tpy aku tkod . entahh larhh . ckop ckop larhh pmaen kan perasaan orang . 
kepada laky laky ow pompan kt lua uh . jangan pk rupa paras . rupa paras ta menjamin apa apa pon . kita yang akan menyesal . kalo dapat yg uke uh uke larhh . kalo yg ta ? so , jaga jaga larhh ea ? ( aku tatao apa kena mengena benda nih nan prob aku skunk . HAHA ) 




p/s : an . ukan aku ta na maf kan kaw ke apa . tpy aku tkod . ta na kena lgy sekaly . myb aku ta sesuai nan kaw . kaw terlalu baek . aku kan ta pna paam kaw , ego , selfish . smpy kwn kwn kaw pon ta suka aku . kaw pon da benci aku . buad apa kaw cry aku lgy ? bukan aku ta sayang kaw . tpy kaw pndy pndy pk ea ?
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Thursday, 24 March 2011

sumpah rindu !

assalamualaikum ! hai hai
buhsan larhh . kan kan ? act na post psal muncet aku :(
rindu kt dia kodd . hm . tingat dulu dulu . but uh suma da ta kan kembali lgy dan ta kan !
sumpah rindu dia . ta moley lupa dia . sayang dia . kenapa dia stil bgy harapan kat aku eh ? grr ! aku da ada fiq larhh ! jangan larhh . pgy larhh dry idop aku . shush shush . HAHA
sumpah dia laen dry yg laen . even ta pna meet . tpy aku ta moley lupa dia . plekk kan ? aku memang plekk pon . HAHA . ag satu . dia pndy lukis ouh . na tgk ta ? he . jup jup .

pica nih first first dia bgy kt aku . santek kan kan ? 25 / 05 / 2010 trikh paling epy . ary aku dcler cpl nan dia . but ta de jdoh . kita kena terima larhh kan ?


pica nih pling sweet ouh . sumpah pling suka yg nih  . santek kan ?  *senyum gedix


mnde yg sweet dia buad kat aku . wink wink ;) sumpah terharu apa yg dia buad untuk aku . tpy aku ta pna hrgai dia :(


yg nih pulakk dia ckp time dia buhsan lam kelas . haha ! sume nye dia na sent kt aku .
          

ehe . *senyum gedix
                                                      
ini pulakk dia edit . pica pling aku suka <3 ehe . sumpah dia sweet gyla !
                                                        
besh kan dia ? antara sebab sebab aku sayang dia . nih ah sala satu . act mnyak lgy . pling sweet yg pna dia buad kat aku tao ta apa ? ehe . pna satu ary uh dia pgy pntai den dia tulis nama aku nan dia . tink tink ;)
even time uh kami nga bergado bsar punya . sumpah time uh aku sbe sala gyla . aku mnyak wat dia sked aty . sory muncet :(
sumpah mnyesal . mnde da na jdy kan ? da larhh . ta na cte mlbey ah . tkod owg pk laen lakk kan ? bye bye


p/s : kalo u bce muncet , i jz rindu . no more dat . jgn pk laen ea ? sumpah i beruntung dpt kenal nan u . 
thanks tok sume yg u da wt untuk i . thanks a lot !
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

pakcekk pipi mulat !

assalamualaikum ! hai hai :D
hary nih ta de yang besh ataw pon ta besh . haha . boink .
satu ary dia ta text aku pon kan ? smpy aty kan ? tape tape . aku wat bebai aku baru dia tao . grr
tpy ary nih ada text nan pakcekk pipi mulat . *senyum gedix . sukasuka ! ha ! cte psal dia ah . na tgk muka dia ? jup jup ! HAHA





ha ! ini dia . pipi dia mulat kan kan ? ehe . suka suka . comel kodd dia . suara pon comel . *dia baca konfem kembang bertalam talam . wuekk !
uke ! sumpah dia baekk gyla ! kalo time susa konfem aku cry dia *trok kan aku ? time susa jewp cry . haha
tpy dia ta pna ksa sume uh . dia stil tlg apa yg ptot . thank to nobe . kalo bukan sbb dia myb aku ta knal dia . kan pakcekk kan ? ehe . dia single lgy aw . ada yg berminat ? sila hubungi saia . HAHA ! ta na cte lbey lbey larhh . t korang jtoh chenta lakk . ha ! lgy satu . muka dia cm gayboy kan ? HAHA ! sory pakcekk .






p/s : thanks sudi kenal nan i pakcek . sudi denga masalah i . i hrgai sume uh . sayang u tao ? btw , mgu dpan na exm kan ? stdy ajen ajen . jgn na buad taekk mata jewp . HAHA !
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Wednesday, 23 March 2011

muhammad afiq durrani

assalamualaikum ! hai hai !
hari nih kita cte psal chenta hati aku eh ? ehe *gedix syial
muhammad afiq durrani , seorang yg baekk +comel +kachakk + moley tahan nan pngai gedix aku nih . susa ouh na jumpa laky cmnih . wink wink ;)
b ! i sayang u tao ? *hughug
even mcm mcm aku da wt dia sked aty dia stil tahan . kalo laky laen da cmpak aku lam laut da . *larat kewp ? haha . aku jnjy nih yang terakhir ! tade laky laen da selaen dia . sumpah ! tpy kalo ta de jodoh ta moley jugakk kan ? terima jewp larhh .
tpy kan , aku keliru . keliru sanad . dia jao . susa na meet . pe guna cpl kalo cm uh ? tape . aku sanggup tunggu dia , cecece . HAHA . b ! u cry wet mnyak mnyak aw . den minang i twos . ta na da tunggu lama lama . HAHA *miang doe !


ini dia chenta hati aku ! HAHA . comel kan kan ? tpy ta jelas sanad larhh :( tape tape . na jelas tgk kt sebelah . ehe . jangan na mngedix nan dia uke ? dia aku punya . uke ? korang mngedix jugakk aku killkill korang , HAHA




p/s : b ! u jgn curang tao ? i sayang u ketadketad eraterat rapatrapat . ta de ruang untuk orang laen pon ! i pomish i akan setia slgy u ta curang nan i . iloveyousofuckindamnmuch b <3
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Tuesday, 22 March 2011

aku gedix , so what ? ! HAHA

assalamualaikum ! hai hai ! 
na tao ta ?
ary nih kan kan ? aku baru tao perangai dia cmne . HAHA . dia jeles but ta na ngaku . den dia ckp kan kan ? aku mngedix nan mem mem dia . pdhal mem mem dia yg ADD aku den IM aku . aku jugakk yg kne . tape tape . aku mmg gedix pon . so what ? de kco kaw kewp bodo ? HAHA ! kelaka doe dia . cm gud gud jewp . dia ingat aku na sanad kt dia ? ewwww ! gly gly jewp doe ! uh ! baekk aku stop sblom mlot aku kua pktaan yg lgy memedih kan . HAHA ! bye bye 



p/s : kaw jgn bajet kaw hodd larhh syial !

Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Saturday, 19 March 2011

credit to muhammad azlan ;)

thanks untuk dia . sebab tlg aku wat mnde alah nih . HAHA . act aku kurang tao nan mnde alah nih . nseb baek ada dia . kan alan alan kan ? thanks again syg . sayang alan eraterat tao ? ehe <3


Thank For Reading ! Follow My Blog ;)

Friday, 18 March 2011

new update !

new update ;)
Thank For Reading ! Follow My Blog ;)